Els investigadors Biel Jordà, Laura del Valle, Agustí Jansà i Pau de Vílchez participen al magazín de divulgació científica «Balears fa Ciència» d’IB3 Ràdio

L’oceanògraf Biel Jordà, investigador del Centre Oceanogràfic de les Balears – Institut Espanyol d’Oceanografia (COB IEO), participarà avui a la secció “Berenars de Ciència” i ens parlarà sobre els factors que contribueixen a l’augment de nivell de la mar, entre els quals es troba el canvi climàtic.

Després, anirem de viatge a Algèria amb Laura del Valle, investigadora del Departament de Ciències de la Terra de la UIB i col·laboradora de la Societat d’Història Natural de les Balears (SHNB).

El meteoròleg Agustí Jansà, col·laborador habitual del programa, ens explicarà més sobre les temperatures màximes de l’època estival i com afecten les puntes de calor a les Balears.

Seguidament, tindrem al telèfon a Pau de Vílchez, subdirector del Laboratori Interdisciplinari sobre Canvi Climàtic (LINCC UIB), per felicitar-lo per l’interessant cicle de conferències divulgatives sobre el problema del canvi climàtic que han conclòs aquesta setmana.

Balears fa Ciència s’emet en directe cada dissabte a IB3 Ràdio i pretén despertar la curiositat sobre una sèrie de temes relacionats amb la ciència i el medi ambient.