Conferències impartides pels ponents convidats

Els membres del LINCC col·laboren amb persones i entitats d’àmbits diferents, des de l’Administració pública al sector privat i la societat civil, a qui conviden a fer ponències a les classes de les assignatures que imparteixen a la UIB per tal d’oferir als alumnes eines que els ajudin a comprendre millor el fenomen del canvi climàtic així com les seves causes i conseqüències a la vegada que estimulen el seu pensament crític.

En aquesta secció, trobaràs diferents recursos didàctics (presentacions, multimèdia, entre d’altres) utilitzats pels ponents convidats.

Grau de Turisme. Facultat de Turisme.

Dilluns, 30 d’abril de 2018
Conferència “Comerç Just, una alternativa real”, impartida per Carles Valentí, coordinador d’activitats educatives de S’altra Senalla. Assignatura: 20521 – Economia Ambiental en Espais Turístics (2017-18) (Dra. Cati Torres)

Dilluns, 28 de maig de 2018
Conferència “L’impost sobre estades turístiques a les Illes Balears”, impartida per Maria Antònia Truyols Martí, Directora de l’Agència Tributaria de les Illes Balears. Assignatura: 20521 – Economia Ambiental en Espais Turístics (2017-18) (Dra. Cati Torres)