Damià Gomis Bosch, premi Pere Prats de Medi Ambient 2018

Damià Gomis, ha estat designat, per unanimitat del jurat, guanyador del Premi Pere Prats de Medi Ambient 2018.

El jurat considera que Damià Gomis reuneix les qualitats per a ser mereixedor del premi Pere Prats 2018 atenent a la la seva trajectòria científica destacable en l’àmbit de la investigació de l’ecosistema marí, i la seva vinculació amb el clima i per extensió a les expectatives i possibles efectes del canvi climàtic, amb una projecció internacional, present i de futur.

També per què és un exemple per a l’illa de Menorca i com a reconeixement des de l‘illa que l’ha vist néixer., amb la seva capacitat divulgativa i educativa adreçada a tot tipus de públics, des de la base fins als àmbits més universitaris i científics.

A més, de la seva vessant com a activista, persona que es mulla i parla clar, col·laborant o adherint-se a campanyes ambientals. El jurat considera que aporta prestigi al premi Pere Prats.

En definitiva, amb una mentalitat d’estima i respecte cap a la natura.

El jurat ha estat format per Carlos Coll, president del GOB Menorca; Carme Periano, sòcia de l’entitat escollit per sorteig; Ivan Canet, director d’art; M. Paz Seguí, farmacèutica; Àngela Vallès, gerent del Teatre Principal de Maó i Teresa Santos, professora de l’IES Cap de Llevant.

El premi serà entregat en un acte públic el pròxim dissabte 17 de novembre, a les 19 hores a la sala d’actes del Molí del Rei de Maó, al que convidam a tothom que vulgui venir i aprofitar per a retre el merescut homenatge a Damià Gomis.