L’artista Cristòfol Pons pinta un mural sobre el canvi climàtic en la vuitena edició del Festival Street Art de Ciutadella

En l’elaboració del text ha col·laborat el director del Laboratori Interdisciplinari sobre Canvi Climàtic de la UIB, Damià Gomis.

CANVI CLIMÀTIC

Cristòfol Pons ha pintat un mural sobre el canvi climàtic en el festival d’art urbà Street Art que organitza l’associació de comerciants Ciutadella Antiga i que s’ha tornat molt popular en el panorama balear. En l’elaboració del text ha col·laborat el director del Laboratori Interdisciplinari sobre Canvi Climàtic de la UIB, Damià Gomis. L’obra, que es troba al carrer Castell Rupit, denúncia l’escalfament global a través del món-escombraries (com podeu veure en les imatges).


El centre de la Ciutat de Ciutadella s’ha convertit en aquestes dates en una espècie de museu a l’aire lliure en el qual es convida a la gent a descobrir les obres seleccionades. El festival Street Art, que celebra aquest estiu la seva vuitena edició, ja té totes les seves obres en els diferents carrers del barri antic. Concretament, el mural de Cristòfol Pons, ha despertat molta curiositat i interès entre els vianants, segons ens ha pogut comptar el mateix pintor, que ja des que anava pintant l’obra molta gent va voler parlar amb ell atreta pel tema del canvi climàtic. A més, tal com ens compta Cristòfol Pons, amb l’extensió del text buscava que la gent es parés a fer una lectura que realment requereix d’una reflexió llarga i seriosa.